Uitslagen Uitslagen Lesindeling Lesindeling Home Home Sponsors Sponsors Lidmaatschap Lidmaatschap Nieuws Nieuws Contact Contact Agenda Agenda Wedstrijden Wedstrijden Foto’s Foto’s
Prijsuitreiking Categorie C klasse B, Ring 1 Sterre Basstein rende hard naar haar moeder en pony Quick-Silver omdat ze zoontzettend blijwas met haar 1e prijs en 182 punten. De 2e proef ging de 1e prijs naar Manola Timmermans met 183 punten. Zij kwam deze samen met haar pony Xaviera in ontvangst nemen.
Prijsuitreiking Categorie A klasse L1 In deze categorie startten 4 leden van het Edele Ros, Benthe van Baaste met haar pony Dolly, Stef Leduc met zijn pony Moppie, Esther Pijnenburg met haar pony Black Pearle en Lieke Schoenmakers met haar pony Beauty. Het was een ontzettend spannende uitslag want ze hadden alle 4 ontzettend goed gereden en de punten lagen ook erg dicht bij elkaar. Alle 4 de ponyruiters kwamen met hun pony’s de prijs ophalen. In de 1e ring werd Benthe 1e met maar liefst 200 punten en en in de 2e ring werd Stef eerst met maar liefst 196 punten.
Prijsuitreiking Categorie B klasse L1 In deze ring kwamen Josje Maas en Rowena Bertens aan de start. Ook zij kwamen op de pony hun prijs in ontvangst nemen. Zij kregen van onze sponsor Jan van de Wiel, die ook ons terrein prachtig had aangekleed, alletwee een grote snoepzak, waar zij ontzettend blij mee waren. Zowel Josje als Rowena hadden beide proeven goed gereden, maar Rowena had in beide proeven de meeste punten en nam 2 keer de 1e prijs in ontvangst.
Prijsuitreiking Categorie A klasse B In deze klasse kwamen Hilde Revet en Louise Verweij aan de start. Ook zij kregen van onze sponsor Jan van de Wiel beide een grote snoepzak aangeboden. Ook zij hadden beide goede proeven gereden, maar Hilde Revet nam toch 2x de eerste prijs mee naar  huis.
Prijsuitreiking Categorie CDE klasse L1/L2 De prijsuitreiking voor deze categorie was erg spannend. Want de 1e prijs kreeg van Rabobank hat talentenplan pakket aangeboden. Een doos vol met leuke paardenaccessoires zoals een sjabrak, rugzak en niet te vergeten een formulier waarmee je naar de Rabo talentplan dag in Ermelo mag. Jasmijn Schapendonk had zich eerst ingeschreven voor de klasse C B, maar een week voor aanvang van de wedstrijd had ze samen met haar moeder afgesproken om toch de stap over te maken naar de klasse L1.  Nu bleek dat deze stap niet verkeerd was, want zij werd eerste met maar liefst 213 punten en nam de grote doos van de Rabobank in ontvangst.
Ook de volgende amazones hadden een ontzettend goed proef gereden en gingen met een prijs naar huis 1e ring: 1e prijs Jasmijn Schapendonk 2e prijs Lara van Vught 3e prijs Anne Schoenmakers 2e ring: 1e prijs Anne Olfers 2e prijs Ilske van Looij 3e prijs Lara van Vugt
Prijsuitreiking Categorie DE klasse B Bij deze rubriek kreeg de prijswinaar een prachtige statiedeken aangeboden door het Drunens Ruiterhuis. Nadia van der Meer rijdt samen met haar zus op de pony UB 40. Haar zus Eline was al in een eerdere categorie (CDE L1/L2) 2 proeven gestart met UB 40. Ondanks dat UB40 zich toch al behoorlijk had moeten inspannen tijdens deze proeven, liet Nadia samen UB 40 een goede proef zien en werden zij eerste met 195 punten en gingen zij met de mooie statiedeken naar huis.
Ook de volgende amazones hadden een ontzettend goed proef gereden en gingen met een prijs naar huis 1e ring: 1e prijs Nadia van der Meer      2e prijs prijs Iris van den Hoven en Julia Mallens 2e ring: 1e prijs Iris van den Hoven      2e prijs Julia Mallens
terug
Hoofd Sponsor